Cloud Architect

Solliciteer nu

Cloud Architect

Onze Cloud-projecten maken een vliegende start dankzij jouw werk als Cloud Architect

Als Cloud Architect sta je aan het begin van ieder Cloud-project dat wij uitvoeren. Jij vertaalt de vraag van onze klanten naar Microsoft Cloud Productivity concepten en architectuurplaten die de Cloud Specialist onder jouw begeleiding uitwerkt tot een technisch ontwerp.

Heb jij diepgaande technische kennis en visie op je vakgebied? Sta je stevig genoeg in je schoenen om een overtuigende gesprekspartner te zijn voor de verschillende stakeholders binnen een Cloud-traject? Solliciteer dan als Cloud Architect bij team Modern Workplace en word de technologieheld die onze projecten naar een hoger niveau tilt.

· UTRECHT

Werk voor helden

Zowel met klanten als collega’s deel jij je expertise over hoe wij organisaties helpen om efficiënter en veiliger samen te werken met Microsoft cloud-technologie . Het enthousiasme waarmee je je kennis overbrengt onderscheidt jou als evangelist binnen je vakgebied. En dat niet alleen, want als Cloud Architect ben jij ook succesvol in:

 • begrijpen welke impact ons team ‘Modern Workplace’ kan hebben op organisaties, rekening houdend met cultuur, kansen, en obstakels.
 • bepalen wat er nodig is om succesvolle trajecten uit te voeren op alle dimensies zoals techniek, organisatie en functionaliteit.

 • helpen inschatten van uren, kosten, bepalen impact op bestaande infrastructuur én organisatie impact.

 • samenwerken en meedenken met MT en directie van onze organisatie over de te volgen koers op Modern Workplace en Microsoft Cloud Productivity.

 • contact zoeken en onderhouden met andere teams binnen Caesar om samenhang en samenwerking te bevorderen.


Voor mensen, door mensen

Dankzij ons kunnen onze klanten slimmer, beter en veiliger werken. Jouw nieuwe team Modern Workplace, is gespecialiseerd op het gebied van Microsoft Azure en Office 365. We maken daarbij slim gebruik van Cloud-technologie. Het team helpt klanten met het identificeren van problemen en lost deze op met een reeks aan Cloud-oplossingen. Dit gaat bijvoorbeeld van het veilig e-mails versturen en een verbeterde samenwerking tussen afdelingen, tot aan het beschermen van data in het kader van de AVG/GDPR.

Dat is wat we doen, maar nog niet wie we zijn. Bij ons werken muziekliefhebbers, sporters, hondenmensen, kattenmensen, wielrenners, motorrijders, gitaristen, vogelaars, wijnfanaten en nog veel meer. Die diversiteit maakt werken bij deze nieuwe business unit van de Caesar Groep zo bijzonder en leuk. En hoewel we allemaal verschillend zijn, hebben we een paar belangrijke dingen gemeen. Zo hebben we allemaal een enorme passie voor wat we doen. Je mag ons dus met een gerust hart echte vakidioten noemen. We hebben ook allemaal een gezonde dosis lef. En wat er ook gebeurt, we nemen altijd onze verantwoordelijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat doelstellingen en resultaten worden behaald.

Heb je onze vacature voor Cloud Specialist ook al bekeken?

Jouw kennis is kracht

We geloven dat je past binnen ons diverse team, waarin verantwoorde risico’s worden genomen en de mens altijd centraal staat. Maar onze technologieheld word je natuurlijk niet zomaar. Naast klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden en een verregaande liefde voor de nieuwste digitale ontwikkelingen, bestaan jouw superkrachten uit:

 • je bent up-to-date met de laatste stand van zaken inzake het Microsoft Cloud portfolio, met focus op Productivity en goede kennis van Platform;
 • dat up-to-date zijn heeft betrekking op functionele kennis, technische kennis, en een goed begrip van de licentiemogelijkheden;
 • begrippen als Microsoft 365, Office 365, Enterprise Mobility + Security, Rights Protection, DLP, Azure Active Directory, Intune en Microsoft Teams behoren tot je kennis;
 • gecertificeerd op niveau van MCSE in zowel:
          * MCSE Productivity waaronder Windows Server en Office 365
          * MCSE Cloud Platform waaronder Windows Server en Azure;
 •  kennis van het werken met Scrum, verzilverd in een Scrum Foundations certificering, zodat je bekend bent of raakt met hoe wij werken.

Dat is best een lijst hè? Heb je niet alle kennis of certificaten? Geen probleem, de wil om deze certificaten te behalen zien wij ook als superkracht. 

Groei en have fun

We behoren tot de top 20 beste werkgevers in IT. En daar zijn we zeker trots op. We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te kunnen groeien. Zowel persoonlijk als professioneel. Want dat verdienen onze helden. Als je aan de slag gaat als Cloud Engineer kun je bij team Modern Workplace dan ook rekenen op:

 • een bruto maandsalaris tussen € 4500,00 en € 5500,00 per maand.
 • 10% vakantiegeld.
 • een goede mobiliteitsvergoeding die je bijvoorbeeld aan een leaseauto kunt besteden.
 • de mogelijkheid om (in overleg) thuis en flexibel te werken.
 • een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen.
 • 26 vakantiedagen.
 • gratis parkeren én een bushalte voor de deur.
 • een laptop die je zelf mag kiezen.
 • veel gezelligheid. Zoals skivakanties, teamuitjes en VrijMiBo’s.
 • de mogelijkheid om je écht te ontwikkelen. Dankzij het ontwikkelbudget en onze eigen kennissessies.


Word een held

Wij – en onze klanten – kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Solliciteer daarom via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur bij team Modern Workplace van deze nieuwe business unit van de Caesar Groep. Toch nog wat meer informatie? Voor vragen kun je terecht bij Wendy van Wijngaarden, corporate recruiter, via 06 - 15 96 89 43. 

Marco van der Steijle

Teamleider Modern Workplace

Daniel Spelbos

IT Consultant

Rainsy Jolink

System Engineer

Wendy van Wijngaarden

Corporate IT Recruiter