Cloud Specialist

Solliciteer nu

Cloud Specialist

Bouw mee aan de beste Office 365-oplossingen als Cloud Specialist

Als Cloud Specialist ben jij een belangrijke spil in ons team Modern Workplace. Jij vertaalt namelijk de architectuur van de Cloud Architect naar een sterk technisch en functioneel ontwerp waarmee de Cloud Engineer aan de slag gaat. Ook adviseer je de Architect over specifieke technische details en help je de Engineer bij het oplossen van technische problemen tijdens de implementatie. Jullie samenwerking levert de best mogelijke Cloud oplossingen en dus veel blije klanten op!

Is Microsoft Cloud Productivity jouw grote kracht en krijg je energie van het delen van je expertise rondom Office 365 en Modern Workplace met klanten en collega’s? Solliciteer dan als Cloud Specialist bij ons team Modern Workplace en word de technologieheld die alle aspecten van onze implementaties samenbrengt. 

UTRECHT

Werk voor helden

Enthousiaste klanten, degelijke ontwerpen, en het zijn van een wandelende kennisbank; Dat kunnen we vol vertrouwen aan jou overlaten. En dat niet alleen, want als technisch sterke Cloud Specialist ben jij succesvol in:

 • technische onderbouwing bij verkooptrajecten, door de juiste details te kennen.
 • grove schetsen en architectuur omzetten naar een technisch ontwerp.
 • maken van een uren- en kosteninschatting voor aanvang van een nieuw project.
 • raadgevend zijn aan architect enerzijds, ondersteunend aan engineers anderzijds.
 • vraagbaak en ‘go-to person’ zijn in onze organisatie voor jouw specifieke kennisgebied.

Voor mensen, door mensen

Dankzij ons kunnen onze klanten slimmer, beter en veiliger werken. Jouw nieuwe team Modern Workplace, is gespecialiseerd op het gebied van Microsoft Azure en Office 365. We maken daarbij slim gebruik van Cloud-technologie. Het team helpt klanten met het identificeren van problemen en lost deze op met een reeks aan Cloud-oplossingen. Dit gaat bijvoorbeeld van het veilig e-mails versturen en een verbeterde samenwerking tussen afdelingen, tot aan het beschermen van data in het kader van de AVG/GDPR.

Dat is wat we doen, maar nog niet wie we zijn. Bij ons werken muziekliefhebbers, sporters, hondenmensen, kattenmensen, wielrenners, motorrijders, gitaristen, vogelaars, wijnfanaten en nog veel meer. Die diversiteit maakt werken bij deze nieuwe business unit van de Caesar Groep zo bijzonder en leuk. En hoewel we allemaal verschillend zijn, hebben we een paar belangrijke dingen gemeen. Zo hebben we allemaal een enorme passie voor wat we doen. Je mag ons dus met een gerust hart echte vakidioten noemen. We hebben ook allemaal een gezonde dosis lef. En wat er ook gebeurt, we nemen altijd onze verantwoordelijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat doelstellingen en resultaten worden behaald.

Heb je onze vacature voor Cloud Engineer ook al bekeken?

Jouw kennis is kracht

We geloven dat je past binnen ons diverse team, waarin verantwoorde risico’s worden genomen en de mens altijd centraal staat. Maar onze technologieheld word je natuurlijk niet zomaar. Naast klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden en een verregaande liefde voor de nieuwste digitale ontwikkelingen, bestaan jouw superkrachten uit:

 • je bent up-to-date met de laatste stand van zaken omtrent het Microsoft Modern Workplace/ productivity portfolio; 
          * Dat up-to-date zijn heeft betrekking op functionele en technische kennis, dus                     zowel de gebruikerskant als de backend;
 • begrippen als Microsoft 365, Office 365, Enterprise Mobility + Security, Rights Protection, DLP, Azure Active Directory, Intune en Microsoft Teams behoren tot je kennis;
 • gecertificeerd op niveau van MCSE in bijvoorbeeld:
          * MCSE Productivity waaronder Windows Server en Office 365

          * MCSE Cloud Platform waaronder Windows Server en Azure;

 • kennis van het werken met Scrum, verzilverd in een Scrum Foundations certificering, zodat je bekend bent of raakt met hoe wij werken.

Dat is best een lijst hè? Heb je niet alle kennis of certificaten? Geen probleem, de wil om deze certificaten te behalen zien wij ook als superkracht. 

Groei en have fun

We behoren tot de top 20 beste werkgevers in IT. En daar zijn we zeker trots op. We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te kunnen groeien. Zowel persoonlijk als professioneel. Want dat verdienen onze helden. Als je aan de slag gaat als Cloud Engineer kun je bij team Modern Workplace dan ook rekenen op:

 • een bruto maandsalaris tussen € 3500,00 en € 4500,00 per maand.
 • 10% vakantiegeld.
 • een goede mobiliteitsvergoeding die je bijvoorbeeld aan een leaseauto kunt besteden.
 • de mogelijkheid om (in overleg) thuis en flexibel te werken.
 • een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen.
 • 26 vakantiedagen.
 • gratis parkeren én een bushalte voor de deur.
 • een laptop die je zelf mag kiezen.
 • veel gezelligheid. Zoals skivakanties, teamuitjes en VrijMiBo’s.
 • de mogelijkheid om je écht te ontwikkelen. Dankzij het ontwikkelbudget en onze eigen kennissessies.


Word een held

Wij – en onze klanten – kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Solliciteer daarom via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur bij team Modern Workplace van deze nieuwe business unit van de Caesar Groep. Toch nog wat meer informatie? Voor vragen kun je terecht bij Wendy van Wijngaarden, corporate recruiter, via 06 - 15 96 89 43. 

Marco van der Steijle

Teamleider Modern Workplace

Daniel Spelbos

IT Consultant

Rainsy Jolink

System Engineer

Wendy van Wijngaarden

Corporate IT Recruiter