Corporate IT Recruiter

Solliciteer nu

Corporate IT Recruiter

Weet jij het beste IT-talent te vinden en enthousiasmeren? Zoek jij graag naar de juiste persoonlijke en inhoudelijke match? Draag jij bij aan de groei van onze organisatie? Dan bieden wij je een mooie uitdaging als Corporate IT Recruiter bij Caesar Experts!

Impact met expertise

Als Corporate IT Recruiter bij Caesar Experts zorg je voor de instroom van IT-talent op voornamelijk Progress-, Oracle-, en Java-gebied. Deze professionals worden op project- of detacheringsbasis ingezet bij klanten in heel Nederland. Bij ons gaat een goede samenwerking op de lange termijn vóór snel scoren; daarom vinden we het belangrijk dat nieuwe collega's passen binnen onze kernwaarden. We zijn namelijk geen standaard IT-bedrijf. We zijn vernieuwend, open en transparant, werken samen met passie, respect en integriteit en samen vieren we onze successen!

Jij bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen het recruitmentvak en zoekt actief naar de beste manieren om jouw doelstellingen te bereiken. Je krijgt beschikking over een LinkedIn Recruiter seat, je kiest zelf welke andere kanalen je inzet om deze schaarse talenten te vinden en benaderen. 

Vanaf het eerste contactmoment tot en met de eerste werkdag ben jij het gezicht van Caesar Experts voor potentiële collega's. Jij begeleidt het sollicitatieproces en onderhoudt tijdens die periode nauw contact met kandidaten en betrokken collega's. 


FULL-TIME · UTRECHT

Wendy van Wijngaarden, Corporate IT Recruiter (Microsoft)  

“Als recruiter bij Caesar Experts krijg ik veel ruimte om eigen invulling te geven aan mijn rol. We hebben een platte organisatiestructuur, waardoor communicatielijnen kort zijn en beslissingen snel kunnen worden genomen. De hiring managers en andere collega’s waarmee ik samenwerk zijn erg behulpzaam. Gezamenlijk zorgen wij voor een goede candidate experience én veel enthousiaste nieuwe collega’s!”

Malique Steenbrink, Recruitment Marketeer 

‘’Recruitment, maar dan anders. Naast het benaderen van kandidaten denk je mee op het gebied van employer branding en zetten we ons elke dag in om het recruitmentproces verder te optimaliseren. Mijn functie als Recruitment Marketeer in veelzijdig, zo houd ik mij bezig met de #werkenbijcaesarexperts website, het organiseren van events, externe communicatie en campus recruitment. Binnen Caesar krijg ik veel vrijheid om nieuwe tools te implementeren die bijdragen aan ons werkgeversmerk.'' 

Jouw team

Samen met Corporate IT Recruiter Wendy zorg jij voor de instroom van nieuw talent. Wendy focust primair op de Microsoft-functies, jij op de overige technologieën waarmee wij werken (Progress, Oracle en Java).

Voor het werven van talent is meer nodig dan een goede Recruiter. Je werkt dan ook nauw samen met onze Recruitment Marketeer Malique. Zij zorgt voor onze online en offline zichtbaarheid en uitstraling. Ze houdt zich samen met communicatiemedewerker Robin Franke bezig met marketingwerkzaamheden.

Jij hebt

 • Minimaal 2 jaar ervaring als (Corporate) Recruiter, bij voorkeur binnen de IT. 
 • HBO denk- en werkniveau.
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Jij bent initiatiefrijk en doet proactieve verbetervoorstellen. 
 • Je krijgt energie van het behalen van wervingsdoelstellingen. 
 • Je legt gemakkelijk contact en onderhoudt een actief en breed netwerk. Netwerken is dagelijkse kost voor jou.
 • Een klantgerichte instelling, zowel naar kandidaten als collega's. 

Wij bieden 

 • Een podium voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Een jong en energiek team met een mooie mix van recruitment en marketing.
 • Thuiswerken en flexibele werktijden in overleg.
 • Het kantoor in Utrecht heeft voldoende parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur.

 • Marktconform salaris, 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld, een jaarlijkse bonus en de mogelijkheid tot een sabbatical na 7 jaar dienstverband.

Wil jij je verder ontwikkelen in jouw expertise in een organisatie waar je impact kunt maken?

Solliciteer dan met je LinkedIn profiel. Druk op de knop ‘solliciteer nu’ en wij nemen direct contact met je op. Voor vragen kun je mailen naar w.wijngaarden@caesarexperts.nl of bellen met Wendy van Wijngaarden, Corporate Recruiter op 06-15968943.