Full-Stack .NET Developer

Solliciteer nu

Full-Stack .NET Developer

Combineer jij innovatieve ideeën met een passie voor software- en web development? Werk jij graag met de nieuwste tools en technieken om de beste oplossing voor je klant te bouwen? Geef dan je ontwikkeling een boost bij Caesar Experts!

Impact met expertise

Als full-stack .NET Developer werk je bij Caesar Experts met de nieuwste technologieën aan .NET- en webapplicaties van onze klanten. Je bouwt mee aan state-of-the-art oplossingen binnen de back- en front-end en op web development-gebied. Doordat je op de hoogte bent van de allerlaatste tools, technieken en frameworks weet je welke ontwikkelingen belangrijk zijn voor je klant en collega's. Tijdens onze kennisavonden krijg je de kans om je kennis over te brengen en anderen te inspireren. Liever een blog schrijven? Jouw bijdrage is altijd welkom. Bij Caesar Experts kun je rekenen op projecten bij aansprekende klanten in uitdagende, complexe omgevingen. Je zet de vraag van de klant om in een kwalitatieve ‘cutting edge’ technologie stack en hebt zo direct impact op de business van de klant.

Kart hackathon

Wat hebben karten, hacken, IoT, data en hololens met elkaar te maken? In dit filmpje laten we zien hoe we met Coronel Kartracing het karten naar een heel nieuw level tillen.

Dibran Mulder, Lead Developer

‘Ik werk aan een cloud-based color platform dat gebruikt wordt door schadeherstelbedrijven over de hele wereld. Het platform verwerkt miljoenen pageviews per maand en is volledig schaalbaar van front- tot backend. Met onze IoT strategie koppelen we hardware devices met de cloud. Het platform is opgezet in een Microsoft stack op basis van DocumentDb, Web API, AngularJS en Xamarin. Onze DevOps pipeline is volledig geautomatiseerd waardoor we op ieder moment kunnen deployen met 100% uptime.’

Jouw team

 • Je gaat samenwerken met 6 ambitieuze collega's, waaronder Gijs de Boer, Full-stack .NET Developer  en Jeroen Meijer, Azure Solutions Architect. 
 • Kennisdeling vinden we heel belangrijk. We hebben dan ook een vaste 'kantoordag' om met elkaar te sparren en we organiseren regelmatig meetings over de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld IoT, ASP.NET core en machine learning.
 • Caesar Experts kent een platte organisatiestructuur, we houden van een persoonlijke benadering en koesteren de korte lijnen. Onze communicatie is dan ook informeel, open en transparant.

Jij hebt

Bezit je niet alle technische skills? Geen probleem: Met jouw solide .NET basis en een flinke portie leergierigheid leren wij je de rest in trainingen en on the job! 

 • Minimaal 2 jaar ervaring met C# .NET, Microsoft SQL Server. en ASP.NET (zowel MVC als Web API). 
 • Ervaring met JavaScript en bij voorkeur bijbehorende frameworks als: jQuery, AngularJS, ReactJS en VueJS. Kennis van Typescript is een pré.
 • Kennis van Azure (storage accounts, app services), NodeJS, Xamarin en Visual Studio Team Services.
 • Enige ervaring met Agile/Scrum. 
 • Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding richting IT, belangrijker zijn jouw vakmanschap en ondernemerschap. 
 • Een flinke dosis creativiteit, je bent analytisch en hebt oog voor detail.
 • Een constante drive om te leren en jezelf te ontwikkelen samen met het team.  

Wij bieden

 • Doorgroeimogelijkheden naar Lead .NET Developer of Software Architect. Caesar Experts faciliteert jouw ontwikkeling in tijd en geld.
 • Een podium voor jouw initiatief en goede ideeën en de mogelijkheid om jouw innovatieve idee uit te bouwen tot een start-up.
 • Thuiswerken en flexibele werktijden in overleg.
 • Ons kantoor in Utrecht heeft voldoende parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur.

 • Een mobiliteitsvergoeding om te besteden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business card. Marktconform salaris, 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld, opleidingsbudget in tijd en geld, laptop naar keuze, jaarlijkse bonus en de mogelijkheid tot een sabbatical na 7 jaar dienstverband.


Wil jij je verder ontwikkelen in jouw expertise in een organisatie waar je impact kunt maken?

Solliciteer dan met je Linkedin profiel. Druk op de knop ‘solliciteer nu’ en wij nemen direct contact met je op. Voor vragen kun je mailen naar w.wijngaarden@caesarexperts.nl of bellen met Wendy van Wijngaarden, Corporate Recruiter op 06-15968943.

Gijs de Boer

Full-stack .NET Developer

Stephan Leemhuis

Full-stack .NET Developer

Dibran Mulder

Lead Developer

Wendy van Wijngaarden

Corporate IT Recruiter