Full-Stack .NET Developer

Solliciteer nu

Full-Stack .NET Developer

Combineer jij goede ideeën met een passie voor technologie en software ontwikkeling? Ben jij ‘eager’ om te excelleren met jouw .NET codering skills en wil je echt impact hebben? Geef dan je ontwikkeling een boost bij Caesar Experts!

Impact met expertise

Als full-stack .NET Ontwikkelaar werk je bij Caesar Experts met de nieuwste technologieën aan .NET applicaties van onze klanten. Je werkt aan state-of-the-art software oplossingen, back-end en front-end, en weet welke ontwikkelingen belangrijk zijn voor jouw klant. Als ervaren .NET Developer ben je op de hoogte van de allerlaatste tools, technieken en frameworks en blijf je voortdurend je skills verbeteren. Innovatie en kennisdeling zit dan ook in jouw DNA, je inspireert je klant en ook collega’s op kennisavonden. Bij Caesar Experts kun je rekenen op projecten bij aansprekende klanten in uitdagende, complexe omgevingen. Je zet de vraag van de klant om in een kwalitatieve ‘cutting edge’ technologie stack en hebt zo direct impact op de business van de klant.

Kart hackathon

Wat hebben karten, hacken, IoT, data en hololens met elkaar te maken? In dit filmpje laten we zien hoe we met Coronel Kartracing het karten naar een heel nieuw level tillen.

Dibran Mulder, Software Developer

‘Ik werk aan een cloud-based color platform dat gebruikt wordt door schadeherstel bedrijven over de hele wereld. Het platform verwerkt miljoenen pageviews per maand en is volledig schaalbaar van front- tot backend. Met onze IoT strategie koppelen we hardware devices met de cloud. Het platform is opgezet in een Microsoft stack op basis van DocumentDb, Web API, AngularJS en Xamarin. Onze DevOps pipeline is volledig geautomatiseerd waardoor we anytime kunnen deployen met 100% uptime.’

Jouw team

 • Team DevOps bestaat uit 21 collega's waaronder Peter Broekhuizen, Software Engineer .NET en de teamcaptain van DevOps, Cees Bukman.
 • Kennisdeling staat centraal binnen Team DevOps. We organiseren regelmatig meetings over de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld IoT of ASP.NET core en Xamarin.
 • Caesar Experts kent een platte organisatiestructuur, we houden van een persoonlijke benadering en koesteren de korte lijnen.
 • Onze communicatie is informeel, open en transparant.
 • Jouw ideeën zijn welkom, overtuig je collega’s op een innovatie avond en ga aan de slag.

Jij hebt

 • Bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding richting IT, maar belangrijker zijn jouw vakmanschap en ondernemerschap. Bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring met .NET programmeren en Microsoft SQL Server Databases en ervaring met Agile/Scrum. En anders leer je het bij ons!
 • Kennis van C#, .NET (certificering is een pre) en ASP.NET development. Ervaring met Javascript, HTML, CSS en AngularJS.
 • Bij voorkeur kennis van tooling en technieken zoals Azure, NodeJS, ReactJS, Xamarin en TypeScript.
 • Een flinke dosis creativiteit, je bent analytisch en hebt oog voor detail.
 • Een constante drive om te leren en jezelf te ontwikkelen samen met het team.  

Wij bieden

 • Doorgroeimogelijkheden naar Lead .NET Developer of Software Architect. Caesar Experts faciliteert jouw ontwikkeling in tijd en geld.
 • Een podium voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Thuiswerken en flexibele werktijden in overleg.
 • Het kantoor in Utrecht heeft voldoende parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur.

 • Een mobiliteitsvergoeding om te besteden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business card. Marktconform salaris, 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld, een jaarlijkse bonus en de mogelijkheid tot een sabbatical na 7 jaar dienstverband.


Wil jij je verder ontwikkelen in jouw expertise in een organisatie waar je impact kunt maken?

Solliciteer dan met je Linkedin profiel. Druk op de knop ‘solliciteer nu’ en wij nemen direct contact met je op. Voor vragen kun je mailen naar w.wijngaarden@caesarexperts.nl of bellen met Wendy van Wijngaarden, Corporate Recruiter op 06-15968943.

Wendy van Wijngaarden, Corporate Recruiter

Cees Bukman,

Teamcaptain DevOps

Dibran Mulder,

Software Developer

Jeffrey Klink Logeman, Xamarin Mobile Developer