Senior Java Developer

Solliciteer nu

Senior Java Developer

Heb jij een agile mindset en wil je werken in een organisatie met veel vrijheid? Wil jij meebouwen aan state-of-the-art applicaties met de nieuwste Java technologieën? Kom dan  praten bij Caesar Experts!

Impact met expertise

Als Java Developer beschouw je talen, frameworks en technieken als gereedschap uit een gereedschapskist en kies/leer je de tools die op dat moment het meest geschikt zijn om top kwaliteit software te bouwen. Typerend aan een Java Developer bij Caesar is dat kennis en vaardigheden dik in orde zijn. Ervaring in een bepaalde techniek is daarbij minder belangrijk dan de interesse om jezelf hierin pijlsnel te ontwikkelen. Onze technology stack bestaat uit onder andere Java, Scala, Go, Kafka, Angular, React, MongoDB, PostgreSQL, ELK, en Cucumber. Bij Caesar Experts doen we geen concessies aan kennis en innovatie, we weten waar we het over hebben en zijn zo in staat om toffe dingen te bouwen voor de klanten van Caesar. Bij ons kun je rekenen op projecten bij aansprekende klanten in uitdagende, complexe omgevingen. Jouw inbreng in deze projecten heeft direct impact op de strategie van de klant.

Thomas de  Bruin, Java Developer

‘Ik werk op dit moment bij een klant aan het opnieuw ontwikkelen van authenticatie en autorisatie functionaliteit die wordt gebruikt op de website van klant, de apps van de klant en door externe afnemers van de klant. Hiervoor hebben we een Java backend gemaakt met Spring boot die een REST API beschikbaar stelt. Daarnaast hebben we een HTML5/ JavaScript frontend gemaakt.

Dat gebruikers kunnen inloggen en zo gebruik kunnen maken van de verschillende diensten van onze klant, maakt dit een project met grote impact. Dit is van strategisch belang voor deze organisatie. Het project is nog niet volledig afgerond maar staat wel al sinds vorig jaar september live.’

Jouw team

 • Je maakt deel uit van een klein team van Java Developers.
 • Tot jouw directe collega's behoren: Joost Andre, manager Oracle/Java. Ook werk je samen met Java Developers Thomas de Bruin en Dennis Bullee.
 • Kennisdeling staat centraal binnen Caesar Experts. We organiseren Java kennisdeling avonden en innovatie avonden. Wij bieden een podium voor jouw ideeën.
 • Caesar heeft een platte organisatiestructuur, er is weinig hiërarchie, we houden van een persoonlijke benadering en koesteren de korte lijnen.
 • We maken plezier in ons werk en onze communicatie is informeel, open en transparant.

Jij hebt

 • Bij voorkeur een OCA Java Programmer 1 en/of OCP Java Programmer 2 certificaat en ervaring met het ontwikkelen van (web)applicaties in JavaEE, Spring of andere Java (micro) frameworks.
Een pre als je ervaring hebt met (of dit wil leren):
 • JavaScript en/of gerelateerde Front-end Javascript frameworks, zoals AngularJS, Angular 2 of Backbone.js, CSS en/of gerelateerde Front-end CSS frameworks & technieken bijvoorbeeld Bootstrap, Sass of Less.
 • Geautomatiseerd functioneel testen bijvoorbeeld Cucumber met Selenium.
 • Je bent een teamspeler, communicatief vaardig, resultaatgericht, leergierig en creatief.
 • Een sterk analytisch denkvermogen en passie voor techniek.

Wij bieden

 • Doorgroeimogelijkheden naar Lead Developer of Software Architect en ondersteuning van jouw ontwikkeling in tijd en geld.
 • Opdrachten zoveel mogelijk in de eigen regio, thuiswerken en flexibele werktijden in overleg.
 • Ons kantoor in Utrecht heeft voldoende parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur.
 • Marktconform salaris, 8% vakantiegeld en een vaste onkostenvergoeding. Variabele beloning die kan oplopen tot 12 keer je maandsalaris. Daarmee kun je zelf bepalen wat je doet aan opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris, vervoer (leasen/eigen auto/OV), etc.
 • Veel keuzevrijheid door de vele opties binnen ons flexibele arbeidspakket.

Wil jij je verder ontwikkelen in jouw expertise in een organisatie waar je impact kunt maken? 

Solliciteer dan met je Linkedin profiel. Druk op de knop ‘solliciteer nu’ en onze recruiter Wendy van Wijngaarden neemt zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kan je haar bereiken via:

Email: w.wijngaarden@caesarexperts.nl of bellen/whatsappen op: 06-15968943.

Joost Andre

Teamcaptain Oracle/Java

Wendy van Wijngaarden 

Corporate Recruiter