SharePoint Developer

Solliciteer nu

SharePoint Developer

Ben jij expert op het gebied van Sharepoint en heb je waardevolle inbreng in je scrumteam? Wil jij een actieve rol bij onze klanten en onze organisatie en ben je gedreven om slimme SharePoint functionaliteiten op topniveau neer te zetten? Kom dan praten bij Caesar Experts!

Impact met expertise

Als SharePoint specialist zet jij je creativiteit en technische expertise in voor het ontwerpen, ontwikkelen en opleveren van SharePoint oplossingen bij onze klanten. Gedreven bouw je aan kwaliteit in totaal oplossingen, kleine aanpassingen of migratie trajecten. Caesar Experts biedt jou als SharePoint Developer diverse projecten bij grote klanten, waarin we verantwoordelijk zijn van ontwikkeling tot beheer. Met jouw scherpe analytische blik los je problemen snel op. Jouw impact is duidelijk, je bouwt complete portalen maar ook bijvoorbeeld apps. Jij zorgt ervoor dat je beschikt over brede actuele kennis die verder gaat dan alleen ontwikkelen. Je bent dan ook een wizard op het gebied SharePoint infrastructuur en web technologieën.

Het team Enterprise Content Management

In dit filmpje vertelt collega Wilco Willemsen uit team ECM over werken bij Caesar Experts.

Bart Donninger, SharePoint Developer

“Ik ben de afgelopen maanden aan het werk voor een provincie waarbij we een oplossing maken voor de Planning & Control cyclus voor de afdeling financiën. Ik werk in dit project met een Scrum team waarin nog developer, tester, scrummaster en product owner zitten. Ik ben de Lead Developer en bepaal, in overleg met andere developers, hiermee hoe de oplossing gemaakt wordt en welke richtingen we met technieken, design patterns en 3rd party software opgaan”.

Jouw team

 • Team ECM is een multidisciplinair team op het gebied van infra, development, consultany en bestaat uit 20 collega's.
 • Tot jouw directe collega's behoren: Michel de Sain, expertisemanager ECM. Ook werk je samen met Wilco Willemsen, Business Analist en Martijn Helder , SharePoint Developer.
 • Op meetings inspireren we elkaar en delen we kennis met het team.
 • Caesar Experts kent een platte organisatiestructuur, we houden van een persoonlijke benadering en koesteren de korte lijnen.
 • Onze communicatie is informeel en transparant.
 • Jouw ideeën zijn welkom, overtuig je collega’s op een innovatie avond en ga aan de slag.

Jij hebt
 • Bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding richting IT, maar belangrijker zijn jouw vakmanschap en passie voor architectuur en inrichting. Je bent resultaat-, samenwerkings- en klantgericht.
 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring met het SharePoint (Microsoft certificering) platform, met gedegen kennis van Visual Studio, het MVC/ASP.NET framework en bij voorkeur SQL Server.
 • Functionele en/of technische kennis van SharePoint Server 2013, 2016, SharePoint Online en het App-model.
 • Kennis van web gerelateerde technieken zoals CSS, HTML, XML, Javascript en Jquery en affiniteit met styling en design van responsive sites.
 • Een flinke dosis creativiteit, analytisch, oog voor detail en een constante drive om te leren en jezelf te ontwikkelen samen met het team.

Wij bieden

 • Doorgroeimogelijkheden naar Lead developer of SharePoint architect. Wij stimuleren je het beste uit jezelf te halen en faciliteren dit in tijd en geld.
 • We bieden een podium voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Thuiswerken en flexibele werktijden in overleg.
 • Het kantoor in Utrecht heeft voldoende parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur.
 • Een mobiliteitsvergoeding om te besteden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business card. Marktconform salaris, 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld, een jaarlijkse bonus en de mogelijkheid tot een sabbatical na 7 jaar dienstverband.


Wil jij je verder ontwikkelen in jouw expertise in een organisatie waar je impact kunt maken?

Solliciteer dan met je Linkedin profiel. Druk op de knop ‘solliciteer nu’ en wij nemen direct contact met je op. Voor vragen kun je mailen naar w.wijngaarden@caesarexperts.nl of bellen met Wendy van Wijngaarden, Corporate Recruiter op 06-15968943.

Wendy van Wijngaarden, Corporate Recruiter

Michel de Sain,

Expertisemanager ECM 

Bart Donninger,

SharePoint Developer

Wilco Willemsen,

Business Analist & Scrum Master

Martijn Helder,

SharePoint Developer