SharePoint Infra specialist

Solliciteer nu

SharePoint Infra specialist

Heb jij aantoonbare ervaring als SharePoint Infra specialist, beheerder of Microsoft Infra architect? Als Microsoft Server en SharePoint Infra specialist loop je voorop in vernieuwende projecten en complexe omgevingen en opdrachten. Je bent een gewaardeerde adviseur bij de klant en adviseert hen bij het inrichten van de SharePoint omgevingen. Speekt dit jou aan? Kom dan praten bij Caesar Experts!

Impact met expertise

Als SharePoint specialist zet jij je creativiteit en technische expertise in voor het ontwerpen, ontwikkelen en opleveren van SharePoint oplossingen bij onze klanten. Gedreven bouw je aan kwaliteit in totaal oplossingen, kleine aanpassingen of migratie trajecten. Caesar Experts biedt jou als SharePoint Infra Specialist diverse projecten bij grote klanten, waarin we verantwoordelijk zijn van ontwikkeling tot beheer. Met jouw scherpe analytische blik los je problemen snel op. Jouw impact is duidelijk, je bouwt complete portalen maar ook bijvoorbeeld apps. Jij zorgt ervoor dat je beschikt over brede actuele kennis die verder gaat dan alleen ontwikkelen. Je bent dan ook een wizard op het gebied SharePoint infrastructuur en web technologieën. Wil je de lead pakken? Daar krijg je ook de ruimte voor.  

Het team Enterprise Content Management

In dit filmpje vertelt collega Martijn Helder over werken bij Caesar Experts.

Jouw team

 • Binnen Caesar Experts zijn zo'n 20 SharePoint en Office 365-specialisten werkzaam op het gebied van infra, development, consultany en beheer.

 • Tot jouw directe collega's behoren: Dominggoes Isakh, SharePoint Developer en Martijn Helder , SharePoint Developer.

 • Op meetings inspireren we elkaar en delen we kennis met het team.
 • Caesar Experts kent een platte organisatiestructuur, we houden van een persoonlijke benadering en koesteren de korte lijnen.
 • Onze communicatie is informeel en transparant.
 • Jouw ideeën zijn welkom, overtuig je collega’s op een innovatie avond en ga aan de slag.

Jij hebt
 • Bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding richting IT, maar belangrijker zijn jouw vakmanschap en passie voor architectuur en inrichting. Je bent resultaat-, samenwerkings- en klantgericht. Innovatief vermogen en creativiteit waarderen we enorm.  
 • Minimaal 3 jaar ervaring met SharePoint (Microsoft certificering), met gedegen kennis van Microsoft-infrastructuur, virtualisatie en SQL-kennis (zowel On-premise, hybride en cloud).
 • Een visie op governance, application en life cycle management en adviseert over SharePoint migraties, deployment en beveiliging. Kennis van migratie, scaling, performance, beveiliging, backup/restore, bedrijfszekerheid en integratie met bestaande Microsoft software.
 • Bij voorkeur MCSE-gecertificeerd, MCSE 2012 en MCSE op het gebied van SharePoint. Aangevuld met SharePoint development certificaten is een pré.
 • Bij voorkeur ervaring met Active Directory, SQL Server 2008/2012/2014 en IIS-webservers. Kennis van ADFS en andere identity providers en ervaring met VMWare, HyperV, Infrastructure.

Wij bieden

 • Doorgroeimogelijkheden van net afgestudeerd tot ervaren specialist of generalist. Caesar Experts faciliteert jouw ontwikkeling in tijd en geld.
 • Een podium voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Thuiswerken en flexibele werktijden in overleg.
 • Het kantoor in Utrecht heeft voldoende parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur.

 • Een mobiliteitsvergoeding om te besteden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business card. Marktconform salaris, 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld, een jaarlijkse bonus en de mogelijkheid tot een sabbatical na 7 jaar dienstverband.


Wil jij je verder ontwikkelen in jouw expertise in een organisatie waar je impact kunt maken?

Solliciteer dan met je Linkedin profiel. Druk op de knop ‘solliciteer nu’ en wij nemen direct contact met je op. Voor vragen kun je mailen naar w.wijngaarden@caesarexperts.nl of bellen met Wendy van Wijngaarden, Corporate Recruiter op 06-15968943.

Wendy van Wijngaarden, Corporate Recruiter

06-15968943

Wilco Willemsen,

SharePoint Consultant & Scrum Master

Martijn Helder,

SharePoint Developer

Dominggoes Isakh,

SharePoint Developer