Sitecore Web CMS Developer

Solliciteer nu

Sitecore Web CMS Developer

Denk jij vaak na over een optimale user experience? Voor mooie en een diverse groep klanten in ons portfolio bouwen wij graag aan online oplossingen. Caesar Experts stimuleert innovatie en dat doen we met de nieuwste technieken! We zijn onder andere Microsoft Gold partner voor Cloud Producticity, dus bij ons kan je alles leren op het gebied van Microsoft Azure.

Impact met expertise

Houd jij rekening met gebruikersgemak, customer user journeys, touchpoints en SEO en weet je dit te vertalen naar websites, portalen en marketingcampagnes voor klanten? Dan is dit je match!

In dit filmpje is te zien hoe Caesar in samenwerking met Dynasource een platform heeft ontwikkeld waarop Microsoft Partners wereldwijd resources kunnen matchen op het gebied van Microsoft AX (ERP en CRM). Het platform is inmiddels door Microsoft geadopteerd.

Met Sitecore en marketing automation bouwen we aan de toekomst. Bouw jij met ons mee?

Collaboration

Online platform voor IT-professionals, de nieuwe Airbnb van professional services?

Bjorn Soesbergen, Online Experience & Communication Consultant.

''De toekomst is nu en innoverende bedrijven hebben een voorsprong op de rest en zetten de standaard voor morgen. Onze medewerkers gaan de toekomst bepalen. Daar ben ik zeker van. Tot in de toekomst.''

Jouw team

 • Heb je het over Sitecore en Sitefinity? Dan zeg je team DUX. Het afgelopen jaar zijn er veel toffe projecten uitgevoerd waar collega's jou graag meer over vertellen.
 • Het inzetten van het Customer Experience en Sitefinity Platform doe je niet alleen. Jij, als Technisch Web CMS Developer, denkt ook mee met de sales- en marketingbehoefte van onze klant.
 • Onder je collega's is Patrick van Eechoud, Expertisemanager Sitecore. Ook Vanessa Michel en Glenn van Greuningen behoren als Sitecore Developers tot jouw directe collega's.
 • Team DUX gaat altijd voor het hoogst haalbare in klanttevredenheid. Dat is prettig werken voor jou en je collega's.
 • Je maakt deel uit van een enthousiast multidisciplinair team met liefde voor het vak. Front-end, back-end en design, je vind alles terug.  

Jij hebt

 • Bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding richting IT, maar belangrijker zijn jouw vakmanschap en ondernemerschap. Innovatief vermogen en creativiteit stimuleren we!
 • De power om een nieuwe manier van werken, zowel On-Premise als in de cloud, te introduceren en bij voorkeur kennis van onder andere Microsoft .NET concepten, zoals C#, ASP.NET, webservices, LINQ, WCF en MVC.
 • Kennis van Visual Studio 2010/2012/2015.
 • Een flinke dosis creativiteit, je bent analytisch en hebt oog voor detail.
 • Een constante drive om te leren en jezelf te ontwikkelen samen met het team.

Wij bieden

 • Doorgroeimogelijkheden van net afgestudeerd tot ervaren specialist. Caesar Experts faciliteert jouw ontwikkeling in tijd en geld. Wij geloven er bij Caesar Experts in dat iemand met de juiste drive snel leert. (Als junior heb je enige ervaring met internetprojecten, als medior developer ga je al 3 jaar met dergelijke projecten aan de slag en als senior developer verwachten we minimaal 5 jaar ervaring met internetprojecten en ontwerpen, waarvan minimaal 3 jaar in C# .NET.)
 • Een podium voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Thuiswerken en flexibele werktijden in overleg.
 • Ons kantoor in Utrecht heeft voldoende parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur.

 • Een mobiliteitsvergoeding om te besteden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business card. Marktconform salaris, 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld, een jaarlijkse bonus en de mogelijkheid tot een sabbatical na 7 jaar dienstverband.

Wil jij je verder ontwikkelen in jouw expertise in een organisatie waar je impact kunt maken?

Solliciteer dan met je Linkedin profiel. Druk op de knop ‘solliciteer nu’ en wij nemen direct contact met je op. Voor vragen kun je mailen naar w.wijngaarden@caesarexperts.nl of bellen met Wendy van Wijngaarden, Corporate Recruiter op 06-15968943.

Wendy van Wijngaarden, Corporate Recruiter

06-15968943

Patrick van Eechoud,

Teamcaptain Sitecore

Ronald van Voorthuizen,

Senior Developer (Sitecore/.NET)

Vanessa Michel,

Developer (Sitecore/.NET)

Bjorn Soesbergen,

Online Experience & Communication Consultant 

Glenn van Greuningen,

Sitecore Developer