BI Consultant

Solliciteer nu

BI Consultant

Maak onze klanten (en ons!) slimmer als BI Consultant.

Jij begrijpt klantspecifieke en complexe materie niet alleen, jij kunt het ook nog eens zo eenvoudig mogelijk vertalen naar de klant. En dat is belangrijk, want als BI Consultant binnen deze nieuwe business unit van de Caesar Groep help jij onze klanten om alle strategische mogelijkheden van data te ontdekken. Zo zijn ze met de juiste informatie voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. En dat allemaal dankzij jou. Klinkt dit als de ultieme uitdaging? Solliciteer dan als BI Consultant bij ons en word de technologieheld die onze klanten meer grip geeft.

· UTRECHT

Werk voor helden

Jij gaat onze Data Analytics Cloud-propositie helpen opzetten en doorontwikkelen. We vertrouwen er namelijk op dat jij, met al jouw kennis en passie als het gaat om data analytics, een innovatiebeweging in gang gaat zetten. En dat is niet de enige uitdaging die op jou wacht. Want als vooruitstrevende BI Consultant pak jij je verantwoordelijkheden als het gaat om:

 • klantbehoefte in kaart brengen en dit vertalen naar technische oplossingen.
 • uitzetten van de lijnen binnen het team. Als zwaargewicht heb jij een visie op BI cloud-oplossingen en kun jij met ons mee pionieren. 
 • fungeren als sparringpartner voor de klant én ons.

Voor mensen, door mensen

Dankzij ons kunnen onze klanten slimmer, beter en veiliger werken. Jouw nieuwe team Data Analytics is specialist op het gebied van de Microsoft BI Stack, on-premise en in de Cloud. Het team helpt klanten met het identificeren van problemen en lost deze op met een reeks aan Cloud-oplossingen. Dit gaat bijvoorbeeld om predictive analytics en machine learning tot aan data lakes en selfservice BI.

Dat is wat we doen, maar nog niet wie we zijn. Bij ons werken muziekliefhebbers, sporters, hondenmensen, kattenmensen, wielrenners, motorrijders, gitaristen, vogelaars, wijnfanaten en nog veel meer. Die diversiteit maakt werken bij deze nieuwe business unit van de Caesar Groep zo bijzonder en leuk. En hoewel we allemaal verschillend zijn, hebben we een paar belangrijke dingen gemeen. Zo hebben we allemaal een enorme passie voor wat we doen. Je mag ons dus met een gerust hart echte vakidioten noemen. We hebben ook allemaal een gezonde dosis lef. En wat er ook gebeurt, we nemen altijd onze verantwoordelijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat doelstellingen en resultaten worden behaald.

Jouw kennis is kracht

We geloven dat je past binnen ons diverse team, waarin verantwoorde risico’s worden genomen en de mens altijd centraal staat. Maar onze technologieheld word je natuurlijk niet zomaar. Naast klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden en een vergaande liefde voor de nieuwste digitale ontwikkelingen, bestaan jouw superkrachten uit:

 • ervaring met Microsoft Cloud Data Platform:
    - Azure SQL Database
    - Azure Analysis Services
    - Azure Data Factory
 • ervaring met Microsoft On-premise Data Platform:
    - Integration Services
    - Analysis Services OLAP/Tabular
    - SQL Database
 • kennis van Kimball en Datavault methodologie.

Groei en have fun

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te kunnen groeien. Zowel persoonlijk als professioneel. Want dat verdienen onze helden. Als je aan de slag gaat als BI Consultant bij team Data Analytics kun je dan ook rekenen op:

 • een brutomaandsalaris tussen € 4500 en € 5500.
 • 10% vakantiegeld.
 • de mogelijkheid om (in overleg) thuis en flexibel te werken.
 • een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen.
 • 26 vakantiedagen.
 • een goede mobiliteitsvergoeding die je bijvoorbeeld aan een leaseauto kunt besteden.
 • gratis parkeren én een bushalte voor de deur.
 • een laptop die je zelf uit mag kiezen.
 • veel gezelligheid. Zoals skivakanties, teamuitjes en VrijMiBo’s.
 • de mogelijkheid om je écht te ontwikkelen. Dankzij het ontwikkelbudget en onze eigen kennissessies.

Word een held

Wij – en onze klanten – kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Solliciteer daarom via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur bij team Data Analytics van deze nieuwe business unit van de Caesar Groep. Toch nog wat meer informatie? Voor vragen kun je terecht bij Wendy van Wijngaarden, corporate recruiter, via 06 - 15 96 89 43.

Maak hieronder vast kennis met jouw nieuwe collega's! Wil je meer weten over het nieuwe bedrijf van de Caesar Groep dat we aan het opstarten zijn? Lees dan verder onder de foto's.

Ian Smith

Senior BI Consultant/

Teamleider Data Analytics

Erwin Kerschkamp

Senior BI Consultant

Bob Woets

Senior BI Consultant

Wendy van Wijngaarden

Corporate IT Recruiter