Cloud Engineer

Solliciteer nu

Microsoft Cloud Engineer

Geen wolkje aan de lucht dankzij jouw werk als Microsoft Cloud Engineer.

Dankzij jou kunnen onze klanten ongestoord werken in de Microsoft Cloud-omgeving. En dat is geen ondankbare klus, want zoals jouw collega Marco zegt: ‘Een slechte technische implementatie kan het mooiste project onderuit halen.’ Daarom breng jij met de juiste implementatie onze projecten tot het best haalbare resultaat. Krijg jij een glimlach op je gezicht als klanten tevreden zijn én blijven? Solliciteer dan als Microsoft Cloud Engineer bij deze nieuwe business unit van de Caesar Groep en word de technologieheld die technische hindernissen voorkomt. 

· UTRECHT

Werk voor helden

Een goede technische inrichting van Office 365 kunnen we vol vertrouwen aan jou overlaten. En dat niet alleen, want als klantgerichte Cloud Engineer ben jij succesvol in:

 • uitvoering geven aan het technisch ontwerp van Office 365.
 • samenwerken met de ICT-afdeling van onze klanten. Dit om de installatie van Office 365 voor te bereiden, uit te voeren, operationele documentatie te maken en over te dragen aan beheer.
 • problemen oplossen in nieuwe en bestaande installaties, om beheerders binnen en buiten team Modern Workplace te helpen.

Voor mensen, door mensen

Dankzij ons kunnen onze klanten slimmer, beter en veiliger werken. Jouw nieuwe team Modern Workplace, is gespecialiseerd op het gebied van Microsoft Azure en Office 365. We maken daarbij slim gebruik van Cloud-technologie. Het team helpt klanten met het identificeren van problemen en lost deze op met een reeks aan Cloud-oplossingen. Dit gaat bijvoorbeeld van het veilig e-mails versturen en een verbeterde samenwerking tussen afdelingen, tot aan het beschermen van data in het kader van de AVG/GDPR.

Dat is wat we doen, maar nog niet wie we zijn. Bij ons werken muziekliefhebbers, sporters, hondenmensen, kattenmensen, wielrenners, motorrijders, gitaristen, vogelaars, wijnfanaten en nog veel meer. Die diversiteit maakt werken bij deze nieuwe business unit van de Caesar Groep zo bijzonder en leuk. En hoewel we allemaal verschillend zijn, hebben we een paar belangrijke dingen gemeen. Zo hebben we allemaal een enorme passie voor wat we doen. Je mag ons dus met een gerust hart echte vakidioten noemen. We hebben ook allemaal een gezonde dosis lef. En wat er ook gebeurt, we nemen altijd onze verantwoordelijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat doelstellingen en resultaten worden behaald.

Heb je onze vacature voor Cloud Specialist ook al bekeken?

Jouw kennis is kracht

We geloven dat je past binnen ons diverse team, waarin verantwoorde risico’s worden genomen en de mens altijd centraal staat. Maar onze technologieheld word je natuurlijk niet zomaar. Naast klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden en een vergaande liefde voor de nieuwste digitale ontwikkelingen, bestaan jouw superkrachten uit:

 • ervaring met Microsoft Cloud Productivity Platform:
      * Office 365
      * Enterprise Mobility + Security (EM+S) zoals Intune
      * Key technologie zoals Teams, SharePoint, OneDrive en Exchange
      * Yammer;

 • ervaring met het Microsoft Cloud Platform, met Azure, authenticatie, identiteiten, Azure Active Directory, PowerShell;
 • certificering MCSA voor Office 365 waaronder “Managing Office 365 Identities and Requirements” en “Enabling Office 365 Services”;
 • certificering MCSA voor Azure zoals “Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions” en Windows Server certificering.

Dat zijn best wat certificaten hè? Heb je ze niet (allemaal)? Geen probleem, de wil om deze certificaten te behalen zien wij ook als superkracht. 

Groei en have fun

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te kunnen groeien. Zowel persoonlijk als professioneel. Want dat verdienen onze helden. Als je aan de slag gaat als Cloud Engineer kun je bij team Modern Workplace dan ook rekenen op:

 • een brutomaandsalaris tussen € 3000,00 en € 3500,00 per maand.
 • 10% vakantiegeld.
 • een goede mobiliteitsvergoeding die je bijvoorbeeld aan een leaseauto kunt besteden.
 • de mogelijkheid om (in overleg) thuis en flexibel te werken.
 • een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen.
 • 26 vakantiedagen.
 • gratis parkeren én een bushalte voor de deur.
 • een laptop die je zelf mag kiezen.
 • veel gezelligheid. Zoals skivakanties, teamuitjes en VrijMiBo’s.
 • de mogelijkheid om je écht te ontwikkelen. Dankzij het ontwikkelbudget en onze eigen kennissessies.


Word een held

Wij – en onze klanten – kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Solliciteer daarom via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur bij team Modern Workplace van deze nieuwe business unit van de Caesar Groep. Toch nog wat meer informatie? Voor vragen kun je terecht bij Wendy van Wijngaarden, corporate recruiter, via 06 - 15 96 89 43. 

Marco van der Steijle

Teamleider Modern Workplace

Daniel Spelbos

IT Consultant

Wendy van Wijngaarden

Corporate IT Recruiter